75 Mall Live Search
09:41 / E Martë, 03 Tetor 2023 / AR

Kurti dhe Rashiq do të mbajnë takim me zyrtarët komunalë për Komunitete dhe Kthim

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, të martën do të zhvillojnë takim me zyrtarët komunalë për Komunitete dhe Kthim.

Takimi sipas njoftimit do të mbahet nga ora 11:00 në Hotel Sirius.

“Nën organizimin e Zyrës për Çështje të Komuniteteve të Zyrës së Kryeministrit, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, takojnë zyrtarët komunalë për Komunitete dhe Kthim”, thuhet në njoftim.