11:49 / E Martë, 26 Janar 2021 / A. M.

Kurti i prerë: S’ka punësime me mbiemra të veçantë, libreza partie…!

Lideri i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurti, ka treguar tri karakteristikat themelore që partia e tij ka për punësimet e personave nëpër institucione.

“Profesionalizmi, ndershmëria dhe patriotizmi”, tha Kurti gjatë takimit të mbajtur me profesionistët e Rahovecit, ku të pranishëm e folës ishin kandidatët për deputetë, Visar Korenica, Yllza Hoti dhe Gani Krasniqi.

“Jo mbiemri i veçantë i farefisnisë apo libreza e duhur e partisë”, u shpreh Kurti.