16:17 / E Diele, 23 Janar 2022 / GF

Kush është “Ysae Network Official” dhe me çka mirret?

Ysae Network Offical, është themeluar në vitin 2011 , themeluesi i saj është Endrit Shkodra nga Gjilani, dhe ofron mbështetje në gjithë Ballkanin po ashtu edhe në Evropë. Është një kompani që mirret me menaxhimin e rrjeteve sociale ,shtimin e follow,like,views në qdo platformë digjitale apo sociale, bëjmë gjithashtu dhe Verifikimin(Verified) të akounteve dhe ndertimin apo rregullimin per website dhe design.

Cilat janë kërkesat e juaja ?

Kërkesat nga klientet tanë janë rritja e audiences , një biznes kur hapet në fillim ai nuk ka mbështetje , dhe drejtohen tek ne. Pastaj ne i sygjerojmë që rritja të bëhet në mënyrë të shpejtë apo graduale. Por disa nga kërkesat e klientëve tanë janë edhe që të marrin nje llogari të gatshme dhe menjëherë të fillojnë biznesin e tyre.

Cila është Tema aktuale ne keto kohet e fundit në Instagram dhe Facebook ?

Tema aktuale në këto kohët e fundit është bllokimi i llogarive , apo disable account, ndodh sepse përdoren aplikacionet e palëve të treta apo Third party apps. Kjo është e ndalur nga instagrami sepse lejon qasjen në marrjen e të dhënave tua personale edhe në email. Kur meren këto të dhëna është shum më e lehtë të sulmohet një llogari.Por nuk duhet që ti përdorim këto aplikacione sepse nganjëherë është e pamundur që te rikthehet llogaria në një kohë të shkurtër. Por prapë se prapë gjithmonë ka një zgjidhje.