08:08 / E Premte, 29 Qershor 2018 / indeksADMonline

Ky është lloji i seksit që ju pëlqen femrave

Femrat pëlqejnë më shumë që seksin oral ta praktikojnë ato te meshkujt sesa e kundërta.

Arsyet i jep një studim i bërë nga një reviste shkencore me titull “Was it good for you too?”. Mesa duket femrat kanë një problem dhe këtë e thonë edhe shifrat.

52% e burrave thotë se partnerja i aplikon seksin oral, por te femrat kjo shifër është 28%.

Në krahun tjetër 63% e burrave thonë se janë të kënaqur me seksin oral ndërsa vetëm 43% e femrave kënaqen me atë që bëjnë.

Konkluzioni? Femrat nuk e dëshirojnë seksin oral? Jo tamam.

Sipas studimit kur vjen puna te seksi oral femrat thonë se frenohen pasi jo gjithmonë ndihen “të gatshme” për ta bërë dhe pasi në të shumtën e rasteve thonë se kanë frikë nëse janë pastruar mjaftueshëm për ta bërë.

Temat: