17:39 / E Premte, 20 Prill 2018 / indeksADMonline

Ky A�shtA� personi qA� do ta zA�vendA�sojA� Maxhunin nA� krye tA� PolicisA�! (Foto)

Drejtori i PolicisA� sA� KosovA�s, Shpend Maxhuni nga sot A�shtA� emA�ruar zyrtarisht drejtor i AgjencisA� sA� KosovA�s pA�r InteligjencA�. Ky vendim A�shtA� marrA� nga Presidenti i RepublikA�s sA� KosovA�s, Hashim ThaA�i, bashkA� me kryeministrin e vendit, Ramush Haradinaj.

NdA�rsa, a�?Indeksonlinea�? mA�son se nA� vend tA� Maxhunit, nA� krye tA� PK-sA�, pritetA� tA� jetA� Naim Rexha, i cili aktualisht mban postin e zv/drejtorit.

a�?Po, tani si ushtrues i detyrA�s nA� krye tA� organit kryesor tA� sigurisA� pritet tA� jetA� Naim Rexhaa�?, ka thA�nA� ky burim.

Ndryshe, Rexha karrierA�n e tij nA� PolicinA� e KosovA�s e filloi nA� vitin 2002, fillimisht si zyrtar policor patrullues, ku vazhdoi me angazhimet nA� sektorA�t e ndryshA�m nA� kuadrin e stacionit policor Veriu nA� PrishtinA�, ku punoi deri nA� fund tA� vitit 2004.

NA� Shkurt tA� vitit 2012, Naim Rexha u emA�rua nA� ushtrimin e detyrA�s sA� NdihmA�sdrejtorit tA� pA�rgjithshA�m pA�rpersonel dhe trajnime, ndA�rsa ZA�vendA�sdrejtor i pA�rgjithshA�m i policisA� pA�r operativA� u emA�rua mA� 26. Qershor 2012.

Ai diplomoi nA� AkademinA� ushtarake tA� forcave tokA�sore nA� Beograd. Studimet e magjistraturA�s nA� lA�min e kriminalistikA�s dhe studimeve tA� sigurisA� i pA�rfundoi nA� Fakultetin e shkencave kriminalistike dhe studimeve tA� sigurisA� tA� Universitetit tA� SarajevA�s. Ka vijuar njA� mori trajnimesh profesionale nA� fushA�n e menaxhimit tA� sigurisA�. Ka marrA� pjesA� nA� disa seminare e konferenca shkencore duke u paraqitur edhe me kumtesa individuale nga fusha e sigurisA�.

Naim Rexha gjatA� punA�s sA� tij A�shtA� angazhuar nA� shumA� detyra shtesA� nA� kontribuim tA� ngritjes dhe avancimit tA� performimit profesional tA� PolicisA� sA� KosovA�s. PA�r pA�rkushtimin dhe sukseset e treguara A�shtA� shpA�rblyer me shumA� MirA�njohje dhe Medaljen pA�r shA�rbim besnikA�rie.

Jeton nA� Bardhosh tA� PrishtinA�s, me bashkA�shorten Lumnije dhe vajzat Dardana, Ulpiana, Albana e Ariana. /Indeksonline/