19:24 / E Martë, 17 Prill 2018

Ky A�shtA� raporti i progresit i plotA� pA�r KosovA�n (Dokument)

Komisioni Evropian sot ka publikuar Raportin A�e Progresit pA�r vendet e Ballkanit PerA�ndimor.

Me kA�tA� rast, pA�rfaqA�suesja e LartA� e BE-sA� pA�r PolitikA� tA� Jashtme dhe Siguri, Federica Mogherini ka thA�nA� se A�do shtet A�shtA� vlerA�suar nA� bazA� tA� meritave tA� veta.

Sipas raportit tA� progresit, ShqipA�risA� dhe MaqedonisA� i A�shtA� hapur rruga pA�r tA� nisur negociatat pA�r pranim nA� Bashkim Evropian, ndA�rsaA� Kosova ende duhet tA� luftoj krimin dhe korrupsionin e A�A�shtje tA� tjera, shkruan Indeksonline.

MA� poshtA� gjeni raportin e plotA� tA�A� KE-sA� pA�r KosovA�n e cila A�shtA� publikuar nA� faqen e tyre me 92 faqe./Indeksonline/

Klikoni kA�tu