13:07 / E Mërkurë, 14 Mars 2018

Ky shtet këtë të shtunë do të ndalë internetin për 24 orë

Ishulli i Balit do të bllokoi interneti për 24 orë në ditën e shtunë. Ky vendim është marrë për shkak të “Ditës së Qetësisë”.

Ministri i komunikimit, Nyoman Sujaya, konfirmoi se të shtunën do të bllokohet tërësisht interneti në të gjithë vendin.

Mbyllja do të fillojë të shtunën në orën 6 dhe do të përfundojë në të njëjtën kohë të dielën.

“Le të pushojmë një ditë, të lirë nga interneti për të ndier qetësinë e mendjes”, tha minitri i Balit./Indeksonline/

Temat: