17:27 / E Shtunë, 30 Maj 2020

Liburn Aliu: Njëherë për njëherë nuk ka nevojë për protesta

Deputeti i Vetëvendosjes, Liburn Aliu në konferencë tha ka se iniciativat e ndryshme për organizim të protestave nuk janë organizim i Lëvizjes Vetëvendosje.

Por Aliu shtoi se njëherë për njëherë nuk ka nevojë për protesta.

“Nuk ka nevojë për protesta njëherë për njëherë, dhe ato iniciativa nuk janë të organizuara nga Lëvizja Vetëvendosje”./IndeksOnline/

Mos i humb