20:26 / E Premte, 17 Maj 2024 / C E

Lideri i shitjes së telefonave, tani po mendon edhe për fëmijët

Duke qenë lider në tregun e shitjes së telefonave dhe në servisimin e tyre, Zone Mobile tani ka filluar të kujdeset edhe për sektorin e lodrave për fëmijë.

Tani në lokalin e Zone Mobile mund të gjeni edhe lodra të ndryshme, duke përfshirë vetura robot me telekomandë dhe modele të ndryshme.

Të gjitha këto mund ti gjeni në lokalin e Zone Mobile dhe me çmime shumë të lira. /IndeksOnline/