07:32 / E Enjte, 07 Shkurt 2019

Mbahet konferenca për kontrollin e financave publike

Sot do të mbahet konferenca e organizuar nga Ministria e Financave me temën “Fuqizimi i Kontrollit të Brendshëm të Financave Publike dhe llogaridhënies menaxheriale në subjektet e sektorit publik në Kosovë”.

Në këtë konferencë do të marrin pjesë ministri i Financave Bedri Hamza, përfaqësuesi i Komisionit Evropian Raymond Hill, Ministrat e Qeverisë së Kosovës, Kryetarët e Komunave, Kryeshefat e Agjencive, Sekretarët e Përgjithshëm, Zyrtarët Kryesor Financiar, si dhe Drejtorët e Njësive të Auditimit të Brendshëm.

Konferenca mbahet në ora 10:00.