12:37 / E Enjte, 30 Maj 2024 / LB

Mbi 9 mijë punëtorë shëndetësorë kosovarë u punësuan në Gjermani për nëntë muaj

Instituti GAP ka publikuar një grafikon ku janë publikuar të dhënat për numrin e kosovarëve të punësuar në sektorin e shëndetësisë në Gjermani dhe Kosovë.

Sipas këtij grafikoni shihet se mbi 1 mijë punonjës shëndetësorë kosovarë janë punësuar në Gjermani vetëm për nëntë muaj të vitit 2023.