13:23 / E Mërkurë, 18 Tetor 2017 / indeksADMonline

Mbi 17 mijë komisionerë trajnohen për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se janë trajnuar mbi 17 mijë komisioner për zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

Enis Halimi, kryeshef i sekretariatit të KQZ-së, gjatë mbledhjes së sotme të KQZ ka bërë me dije se komisionerët që janë trajnuar do të jenë të ka thënë se mbi 17 mijë komisioner janë trajnuar.

Ai ka sqaruar se ditën e e shtunë do të shpërndahet materiali sensitiv.

“Është funksionalizuara platforma për shkeljet zgjedhore. Ditën e shtunë do të shpërndajmë materialin sensitiv. Deri më tani ka shkuar sipas planifikimeve tona e po besoj kështu do shkoj edhe ditëve tjera”, ka thënë ai, raporton eo.

“Të gjitha materialet sensitive dhe jo senstitve janë testuar janë pranuar në komision dhe të gjitha këto materiale janë materiale që garantojnë cilësi dhe në kemi bërë disa testime, çdo telashe që tentohet tu atribuohet këtyre materialeve është e pa qenë”.