23:05 / E Shtunë, 21 Nëntor 2020

Mbi 100 mijë euro Gjakova shpenzon për fidane dhe drunjë dekorativ

Komuna e Gjakovës ka hapur një tender me përshkrimin “Furnizimi dhe mbjellja e fidaneve dhe drunjëve dekorativ”, shkruan IndeksOnline.

Për gjithë këtë, komuna ka planifikuar të shpenzojë 115 mijë euro.

Ndërsa, këtë tender e ka fituar fidanishtja “Garden” por me një cmim më të ulët.

Sipas njoftimit vlera e përgjithshme e kontratës është 107.295.00 euro./IndeksOnline/