23:36 / E Martë, 20 Shkurt 2018

Më duhet të bëj sa më shumë seks, përndryshe…

Nëse nuk bëj seks, shkoj në shtrat me diskonim të keq. Jeta seksuale me partneren time po bie çdo herë e më shumë.

Nuk dua të kem marrëdhënie me askënd tjetër, dua më shumë por me të dashurën time.

Shpesh ndodhë që ajo të më thotë se nuk është në diskonim. Ndonëse ne kemi dy vite që jemi në lidhje.

Në fillim të lidhjes kemi pasur marrëdhënie seksuale të shkëlqyeshme por pastaj puna më ka dërguar rreth 200 kilometra larg dhe ne shihemi me njëri-tjetrin vetëm gjatë vikendit.

Unë tani jam kthyer të jetoj në shtëpi por seks bëjmë shumë më rrallë se sa në fillimin e lidhjes.

Ne të dy jemi 22 vjeçar dhe kur jemi bashkë e kam të vështirë mos të mendoj për seks. Ndihem kaq i frustruar.

Psikologja:

Ke qenë larg për shumë kohë, kjo mendoj se është arsyeja.

Kur ti je kthyer të jetosh përsëri në shtëpi ajo ndoshta ka pasur nevojë që ta afrosh më tepër, sikur në fillet e lidhjes.

Por ti po ashtu duhet ta dish nëse ajo e ka pëlqyer seksin me ty po aq sa ti me të./Indeksonline/

Temat: