09:11 / E Enjte, 08 Shkurt 2018

Më e fuqishme se shumë meshkuj, madje tërheqë edhe veturën (Video)

Në shumë raste femrat zgjedhin të vizitojnë palestrën dhe të jenë ‘FIT’ por duke mos e tepruar me ushtrime.

Madje shumë prej tyre kujdesen që të mos tërheqin afër vetes shumë pesha të rënda, transmeton Indeksonline.

Por është një femër e quajtur, Heba Ali e cila ka zgjedhur që të mposhtë pothuajse të gjitha peshat e rënda duke u bërë kështu ndër femrat me trupin më të fuqishëm ndonjëherë.

Për t’u bindur rreth kësaj shikoni videon më poshtë: