23:38 / E Hënë, 01 Qershor 2020

Më shumë se 104,000 njerëz kanë vdekur nga koronavirusi në SHBA

Të paktën 1,797,457 raste me koronavirus dhe të paktën 104.584 njerëz kanë vdekur deri më tani në SHBA, sipas njoftimeve të Universitetit Johns Hopkins.

Johns Hopkins raportoi 7.228 raste të reja dhe 203 vdekje të hënën.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA, si dhe raste të riatdhesuara.

SHBA, përveç krizës së koronavirusit, po përballet edhe me protestat e dhunshme.