14:40 / E Mërkurë, 12 Shtator 2018

Mercedes GLE, modeli që do ta sfidojë BMW X5

Mercedes Benz GLE është modeli që do ta sfidoi modelin e famshëm të BMë X5. Dizajni i tij vendos njė standard tė ri pėr aerodinamikėn nė segmentin SUV.

GLE do të marrë një gamë tërësisht të re të motorëve në lançimin e tregut në fillim të vitit 2019.

Në brendësi, modeli është më i gjerë dhe më i rehatëm, ka ekran me plot ngjyra me një rezolucion prej 720 x 240 piksele dhe MBUX Interior, që mund të njeh edhe lëvizjet e dorës e krahut./Indeksonline/

Temat: