23:44 / E Enjte, 04 Tetor 2018 / indeksADMonline

Mësimet si të jeni çift i lumtur

Me ndihmën e disa sociologëve (dhe Reader’s Digest), autori Chrisanna Northrup intervistoi më shumë se 80,000 njerëz në mbarë botën për të përpiluar disa të dhëna sasiore mbi dashurinë, martesën, seksin, besimin dhe më shumë.

Këtu janë mësimet më të mira të nxjerra nga çiftet që u renditën më të lumtur.

Mos i tregoni gjithçka njëri-tjetrit

Luftimi mund të ndihmojë t’i qoni gjërat përpara

Gjeni aktivitetet dhe pasionet që të dy gëzoni

Respektoni shtratin tuaj të martesës

Flisni te njëri-tjetri shpesh

Prekjet janë çelsi

Edhe me kalimin e kohës, është e rëndësishme që ende të jeni tërheqës për njëri-tjetrin 

Qëndroni intim