18:16 / E Hënë, 12 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Mësoni se sa kohë iu nevojitet që të bëni dashuri për t’a bërë femrën “happy”

Shumë studime janë marrë me kohëzgjatjen mesatare të marrëdhënieve seksuale dhe një studim i botuar në Journal of Sex Research zbuloi se sa femrat dëshironin të zgjasë një akt intim.

A përputhen dëshirat dhe realiteti juaj? Në fakt, sipas këtij hulumtimi, shkencëtarët kanë zbuluar se seksi mesatarisht zgjat nga pesë e gjysmë deri në shtatë minuta e gjysmë pa paralojë, dhe femrat dëshirojnë që seksi të zgjasë pikërisht 14 deri në 16 minuta.

Journal of Sex Research gjithashtu thotë se femrat duan një paralojë që zgjat nga 11 në 13 minuta, dhe kjo çon në minutazhën e përgjithshme prej 25-29 minuta.

Hulumtimet kanë treguar një tjetër gjë të rëndësishme, përveç përcaktimeve kohore, se femrat kënaqen në paralojë njësoj si në vetë aktin e seksit.