17:21 / E Martë, 05 Korrik 2022 / AR

“Messenger” bie nga sistemi

“Facebook Messenger” është aplikacion të cilin përdoruesit ë shfrytëzojnë për të dërguar mesazhe me tekste, foto si dhe video.

Gjatë ditës së sotme është raportuar një problem I këtij aplikacioni, transmeton Indeksonline.

Gjatë 24 orëve të fundit ka pasur ankesa për shkak të problemeve në mos dërgimin ose marrjen e mesazheve, mosfunksionimin e lidhjes me server.

Së cili është defekti dhe kur do të përmirësohet ende nuk dihet./Indeksonline/