13:31 / E Shtunë, 12 Janar 2019

Mijëra fotografi të Perandorisë Osmane digjitalizohen në internet!

Numër i madh i fotografive të Perandorisë Osmane janë shfaqur në internet. Mirëpo, tani në një formë tjetër.

Bëhet fjalë për fotografi digjitale të cilat Instituti i Kërkimeve Getty ka digjitalizuar mbi 3.000 sosh.

Bëhet fjalë për periudhën e shekullit të 19-të në Turqi, transmeton Indeksonline

Momentet e kapura ishin kryesisht në Turqinë Osmane dhe tregonin një histori të kulturës dhe traditës së tyre.