13:33 / E Martë, 17 Prill 2018

a�?MiniMaxa�?-i sqaron rastin e mashtrimit tA� njA� konsumatori me parfume!

Menaxheri i qendrA�s tregtare a�?MiniMaxa�?, nA� PrishtinA� Artan Bytyqi ka sqaruar rastin e njA� konsumatori i cili pretendon se A�shtA� mashtruar me blerjen e dy parfumave tA� shtrenjtA� nA� kA�tA� qendA�r tregtare.Sipas Bytyqit, parfumeria ku ka kryer blerjen personi me inicialet A.S., nuk ndodhet nA� lokacionin e tyre.

Ai thotA� se ka njoftuar edhe Inspektoriatin dhe PolicinA� e KosovA�s pA�r zbardhjen e rastit.

a�?Ne, kompania a�?Minimaxa�? ju njoftojmA� juve se personit nA� fjalA� nA� lidhje me parfumerinA� e cila gjendet me qira ne lokacionin tonA� A�shte nje dezinformatA� tA� cilin personi e keqpA�rdorA� pA�r tA� prishur imazhin e kompanisA� tonA�. Ne kemi njoftuar inspektoratin dhe PolicinA� e KosovA�s nA� lidhje me rastin ne fjalA�. Andaj kA�rkojmA� nga ju bashkA�punim nA� zbulimin e tA� vA�rtetA�s e jo te demtohemi nA� njA� vlersim tA� njA� personi tA� panjohura�?, thuhet nA� njA� sqarim, tA� dA�rguar nA� Indeksonline.