10:12 / E Diele, 15 Prill 2018

Ministri Hasani: Sot nisim njA� projekt tA� madh pA�r kA�tA� pjesA� tA� KosovA�s

Ministri i TregtisA� dhe IndustrisA�, Bajram Hasani ka thA�nA� se A�shtA� krenar qA� sot do tA� nisin njA� projekt tA� madh pA�r KosovA�n. Me kA�tA� rast, do tA� bA�het ceremonia e inaugurimit tA� fillimit tA� punimeve pA�r ndA�rtimin e autostradA�s PrishtinA� a�� Gjilan a�� Dheu i BardhA�.

Ai pA�rmes njA� statusi nA� a�?Facebooka�� ka treguar se tani edhe Anamorava po bA�het me infrastrukturA� moderne dhe sipas tij, po lidhet me pjesA�n tjetA�r tA� vendin tonA�.

a�?Ky rrugA� do tA� ketA� ndikim tA� drejtpA�rdrejtA� edhe nA� zhvillimin ekonomik tA� kA�saj pjese tA� KosovA�sa�?, ka shkruar ndA�r tA� tjerash Hasani.

Shkrimi i plotA�:

Krenar qA� sot po nisim nA� terren njA� projekt kaq tA� madh pA�r kA�tA� pjesA� tA� KosovA�s.

Edhe Anamorava po bA�het me infrastrukturA� moderne dhe po lidhet me pjesA�n tjetA�r tA� KosovA�s.

Kjo rrugA� do tA� lidhA� edhe mA� shumA� shqiptarA�t mes vete. Tani shqiptarA�t e LuginA�s sA� PreshevA�s do tA� jenA� edhe mA� afA�r KosovA�s.

Ky rrugA� do tA� ketA� ndikim tA� drejtpA�rdrejtA� edhe nA� zhvillimin ekonomik tA� kA�saj pjese tA� KosovA�s.

Jam shumA� i emocionuar, se ky projekt po nisim nA� vigjilje tA� BetejA�s sA� Zhegocit, si shenjA� mirA�njohjeje pA�r dA�shmorA�t e atdheut, tA� cilA�t mbetA�n udhA�rrA�fyes tA� angazhimit tonA� pA�r ta bA�rA� mA� tA� mirA� vendin tonA�./Indeksonline/