07:49 / E Diele, 15 Prill 2018

Sot nis ndA�rtimi i autoudhA�s PrishtinA�-Gjilan-Dheu i BardhA�

NA�n organizimin e MinistrisA� sA� InfrastrukturA�s, sot mbahet ceremonia e inaugurimit tA� fillimit tA� punimeve pA�r ndA�rtimin e autoudhA�s PrishtinA� a�� Gjilan a�� Dheu i BardhA�.

CeremoniaA�inauguruese e fillimit tA� punimeveA�pA�r ndA�rtimin e autoudhA�s PrishtinA� a�� Gjilan a�� Dheu i BardhA�, mbahet nA� vigjilje tA� a�?BetejA�s sA� Zhegocita�?, nA� tA� cilA�n u vranA� tetA� ushtarA� tA� UA�K-sA� dhe 18 civilA�.

Ceremonia e inaugurimit tA� punimeve do tA� mbahet nA� Zhegoc tA� Gjilanit, nga ora 11:30./Indeksonline/