17:21 / E Shtunë, 18 Gusht 2018

Ministria blenë 900 euro pisha dekorative (Dokument)

Ministria e Shëndetësisë, përkatësisht në parkun e saj do të mbjellën pisha dekorative.

E kjo buxhetit të Shtetit do t’i kushtoj plotë 900 euro, transmeton Indeksonline.

Të paktën kështu thuhet në një tender të publikuar nga Agjencia qendrore Prokurimit ku bëhet e ditur se tashmë është nënshkruar kontrata me një operator ekonomik.

Vlera e parashikuar e kontratës ka qenë 980 euro, mirëpo vlera më të cilën është nënshkruar ajo është 900 euro.

Në përshkrimin e kontratës nuk jepen detaje se sa pisha dekorative.

“Furnizim dhe mbjellje e pishave dekorative në parkun e MSH-së”, kështu thuhet në të.

Për këtë tender kanë aplikuar dy operator ekonomik, mirëpo NTP ‘Las Pallmas’ nga Graçanica është operatori me të cilën është nënshkruar kontrata./Indeksonline/