16:18 / E Martë, 20 Shkurt 2018

Miratohet ndryshimi dhe plotësimi i projektligjit për demarkacionin

Qeveria e Kosovës miratoi sot ndryshimin dhe plotësimin e Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Për votuan ministrat shqiptarë të kabinetit Haradinaj ndërsa ministrat e komunitetit serb abstenuan.

Paradite kabineti qeveritar ka votuar për tërheqjen e këtij Projektligji nga Kuvendi i Kosovës.

Të fundit