16:09 / E Premte, 25 Nëntor 2022 / L K

“Miss Olympia Perfume” me mbi 200 parfume, super kualitet

Kozmetika Miss Olympia Perfume ofrojnë parfuma më mbushje më cilësi të lartë dhe super kualitet.

Më mbi 200 parfuma të brendeve më të njohura botërore.

Jo vetëm parfuma por edhe produkte vajore për turp dhe kremra të ndryshme nga brendët më të famshme dhe shumë organike mund t’i gjeni në Miss Olympia.

Miss Olympia vjen edhe më oferta për Black Friday.

Ku për çdo blerje mbi vlerën 20€, përfitoni një parfum 30 ml gratis, pavarësisht së çfarë produkti zgjidhni.

Oferta vlen për datën 25, 26 dhe 27 nëntor.

Porosit online ose vizitoni në dyqan. Miss Olympia Perfume mund t’a gjeni në rrugën “UÇK”, Prishtinë.

Miss Olympia Perfume

Ti vetëm zgjedh ne garantojmë..!