11:23 / E Diele, 29 Prill 2018 / indeksADMonline

Modelet e flokëve që të dukeni më të mëdha në moshë

A e dini se në disa raste mënyra se si stiloni flokët tuaj mund t’u bëjë të dukeni më të mëdha në moshë? Po stili i flokëve mund të bëj një diferencë shumë të madhe.

1.Ndarja e flokëve me vijë në mes.

2.Flokët e shtrira, super të drejtë dhe pa volum.

3.Kapja e bishtit shumë lart në kokë.

4.Kapja e floëkve topuz shumë të shtrënguar, lart dhe i fiksuar.

Temat: