08:26 / E Shtunë, 23 Dhjetor 2017

Modeli i palltos që ju shkon sipas formës së trupit

Palltot dhe peliçet janë një Must në garderobën e femrës ! Trendet ndryshojnë vit pas viti, por ju duhet të blini zgjuar e të zgjidhni atë model që ju shkon përshtat!

Jemi pikërisht në sezonin e duhur për të hedhur krahëve një pallto, por përpara se ta bëni këtë mësoni më poshtë se cili është modeli që ju shkon sipas formës së trupit

Nëse jeni trup vogël provoni një peliçe të shkurtër jo shumë voluminoze, por qimeshkurtër

Trupave të gjatë u shkon modeli COCOON

fuetwr

Nëse keni shpatulla të gjera, provoni një pallto me shpatulla të rëna.

cosnrfe

Trupave në formën e orës klesidër u shkojnë palltot të cilat lidhen me rrip në mes. 

coat body type shoulders

Bëni mirë të zgjidhni një pallto me jakë V nëse keni gjoks të madh.

coat body type boobs

Trupave në formën e dardhës u shkojnë palltot me jakë të rënë, por jo pas trupit.

781db263cf4885b28fc2e52b80550e1e

 

Temat: