12:04 / E Shtunë, 04 Maj 2019 / indeksADMonline

Moment emocional, zjarrëfikësit e nxjerrin nga pusi i thellë një vajzë në fshat

Zjarrëfikësit në Kinë kanë arritur ta nxjerrin një vajzë që kishte rënë në një pus të thellë.

Vajza 4 vjeçare e pa vdekjen me sy kur papritmas kishte rënë në një pus të një fshati.

Pavarësisht rreziqeve që kishte pusi jostabil dhe i ngushtë për veprim, njëri nga zjarrëfikësit u fut në të me litar duke arritur ta nxjerrë të gjallë vajzën./Indeksonline/