12:51 / E Martë, 04 Maj 2021 / A. S

Momenti kur Kadri Veseli përshëndetet ngrohtësisht me qytetarët në qytetin e tij

Ish kryetari i PDK-së dhe ish kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli po qëndron për një vizitë në Kosovë, meqë babai i tij është i sëmurë dhe ai tashmë ka marrë leje nga Gjykata Speciale për të qëndruar për ca ditë në vendlindje.

Ndonëse vizita e tij u tentua të realizohej në heshtje të plotë, ai është kapur në disa pamje nga qytetarët teksa i kishte shkuar për vizitë në Spitalin e Mitrovicës babait të tij.

Veseli në këto pamje që ka siguruar IndeksOnline ju drejtohet me një përshëndetje të ngrohtë të gjithë qytetarëve të cilët po e shohin nga distanca.