16:46 / E Shtunë, 30 Qershor 2018

Mos shpenzoni për paketimet e dhuratave, bëjini vetë (Video)

Për të gjithë të pasionuarit e gjërave kreative, videoja e mëposhtme do t’ju inspirojë për të krijuar paketime të ndryshme të dhuratave.

Në vend se të harxhoni para duke i blerë ato, ju mund t’i krijoni brenda pak sekondash dhe kështu kurseni para, meqë në treg ato nuk gjenden lirë.

Temat: