11:00 / E Martë, 11 Gusht 2020

Motoristi i “çmendur” në Kosovë, pa mbrojtëse dhe shpejtësi të madhe!

Pa mbrojtëse dhe shpejtësi të madhe, është gabimi fatal që bëri një motorist në ausotradën “Arbën Xhaferi”, afwr Ferizajt.

Indeksonline ka incizuar momentin e këtij motoristi që thyen gjitha rregullat e mundshme të trafikut.

Nuk ka pajisje si dhe tejkalon shpejtësin në rrugë.

Më poshtë, video: