15:00 / E Enjte, 01 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Mund të dalloni nëse janë të pasmet e një gruaje apo burri? Shikoni videon qesharake (Video)

Njerëzit e të dy gjinive e konsiderojnë pjesën e fund shpinës si një prej pjesëve më atraktive- por a jeni në gjendje të dalloni të pasmet e një burri dhe të një gruaje vetëm nga e prekura, pa i parë ato?

Kjo pyetje i është bërë disa personave, meshkuj dhe femra, të cilëve iu janë mbyllur sytë.

Pasi atyre iu lidhen sytë, përpara tyre qëndrojnë persona të ndryshëm dhe këta duhet të qëllojnë nëse po prekin të pasmet e një vajze apo të një burri.

Videoja është mjaft qesharake.

Dy nga ta janë “ekspert” të kësaj çështje, pasi ata qëllojnë pothuajse të gjithë, por ka dy persona tjerë të cilët pothuajse ja huqin çdo njërit.

Shikoni videon për më shumë./Indeksonline/