11:19 / E Martë, 13 Mars 2018

Mundësia që të udhëtoni nëpër botë me ‘bursë’ dhe të fitoni miliona në Youtube (Foto)

A doni të udhëtoni në botë duke ngrënë ushqim të mrekullueshëm?

A jeni plotësisht të thyeshëm pa pasur mundësi të shkoni përtej zonës suaj të banimit??

Nëse është kështu, është koha për të bërë një ndryshim dhe për të marrë ‘Vlogging’ sepse kompania ‘City Kitchen’ është duke ofruar një shans fantastik për personin me fat për të ngrënë ushqim në mbarë botën-dhe paguhet për këtë gjë.

Kuzhina e qytetit po jep një fond udhëtimi prej 8 mijë pafund, një çantë Vlogging dhe rritje të kanalit në ‘Youtube’, transmeton Indeksonline.

Paketa unike e çmimeve ose ‘bursa vlogger’ është projektuar për të pajisur një fitues me fat me gjithçka që ata kanë nevojë për të krijuar këtë karrierë profesionale të udhëtimit.

“Ne duam t’i japim një personi mundësinë për të shijuar vendet e botës, për të regjistruar aventurat e tyre dhe për të përdorur këtë mundësi të jashtëzakonshme për të nisur një karrierë në ‘Youtube’. Si pjesë e udhëtimeve të tyre, fituesi do të jetë në gjendje të përjetojë nga dora e parë unike enët e përkryera”, ka thënë zëdhënësi i ‘The City Kitchen’.

Tani po mbështet udhëtimi i britanikut ‘Jason Billam’ i cili ka më shuam se 30 mijë ndjekës në kanalin e tij me mbi 1 milionë klikime në Youtube.

Ai tashmë ka vizituar 27 vende dhe ka gdhendur një karrierë të plotë jashtë me udhëtime. Kjo është një mundësi unike për këdo./Indeksonline/