23:22 / E Mërkurë, 04 Prill 2018

Ndodhë edhe kjo, “ngujohet” në oborrin e shtëpisë (Video)

Një person ka hequr të zitë e ullirit, pasi kishte mbetur për disa orë në oborrin e shtëpisë së tij, pa mundur të largohet prej aty, transmeton Indeksonline.
E krejt kjo për shkak se i ishin kyçur dyert e shtëpisë.

Por, burrit i kishte rënë ndërmend një ide. Ai i ka mbledhur të gjitha shportat e mbeturinave dhe i ka vendosur ato një mbi një. Kështu, ai u ngjit mbi to, shkruan Indeksonline.

Por, tentimet e tij dështuan ngase shportat rrëshqitën dhe burri ra përtokë keqas.

Shiheni videon më poshtë:

Mos i humb