13:13 / E Mërkurë, 31 Gusht 2022 / B O

Në Institutin Albanologjik botohet “Vjetari”

Fondi i botimeve te Institutit Albanologjik per vitin 2022 u pasura edhe me nje botim te veçante!
Faleminderit kolegeve bashkepergatites te ketij botimi Valon Shkodra e Faton Krasniqi! Faleminderit redaktorit profesional Prof. dr. Hysen Matoshi dhe redaktorit teknik Prof. dr. Lulzim Lulëzim Lajçi! Kete botim se shpejti do ta keni edhe online ne vebin zyrtar te Institutit Albanologjik.