13:32 / E Shtunë, 23 Maj 2020

Në korrik shfaqet premiera e filmit të ri të Orlando Bloom ‘The Outpost’

Filmi i ardhshëm i Orlando Bloom The Outpost  vjen në teatro në muajin korrik.

Gjithashtu me interpretim të Scott Eastwood  The Outpost përqendrohet në sulmin e vitit 2009 nga 400 kryengritës talebanë në betejën e Kamdeshit në Luftën në Afganistan. Trupa Bravo 3-61 CAV u bë një nga njësitë më të dekoruara të konfliktit 19-vjeçar.

Filmi është i bazuar në librin jo-fiktion më të shitur të Jake Tapper me të njëjtin emër.

The Outpost pritet të dalë në treg në datat 2 korrik deri në 500 tetaro, me Fathom Events, i cili është një ndërmarrje e përbashkët midis zinxhirëve AMC, Cinemark dhe Regal me një specialitet në shfaqjet.

DSC01757.ARW

Shfaqjet gjithashtu do të shoqërohen me prezantime speciale nga anëtarët e zgjedhur të kastrave dhe pamjet ekskluzive të prapaskenave/Indeksonline/

Mos i humb