21:20 / E Diele, 10 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Nëse këtë ushtrim do ta bëni çdo ditë, do të keni muskuj barku që i keni ëndërruar! (Video)

Sido që t’ju duket, ky program i ushtrimeve nuk është fare i mundimshëm. Mirëpo, natyrisht, kushtoni kujdes frymëmarrjes së drejtë.

Në video-klip është treguar hollësisht gjithë ushtrimi, si edhe sa zgjat pauza.

Megjithatë, mjafton që të zgjidhni ndonjërën nga këto ushtrime dhe do të keni muskuj perfekt të barkut.

Çdokush dëshiron të ketë stomak të rrafshët, mirëpo askush nuk i do ushtrimet intensive, ndërkaq të gjithë do të dëshironin të kishin stomak të rrafshët.

Tani kjo më nuk do të jetë mision i pamundshëm.

Nga trajnimi i treguar zgjidhni ushtrimin i cili më së shumti ju përshtatet dhe praktikoni më së shumti 10 minuta në ditë dhe rezultatet do të jenë të mrekullueshme.

Mund të provoni edhe me trajnimin komplet, por kini kujdes frymëmarrjen e drejtë dhe pushimin e rregullt.