17:37 / E Enjte, 21 Shkurt 2019

Nëse udhëtoni me këtë kompani ajrore, do të keni një kamerë fotografuese përpara

Nëse jeni duke fluturuar me Singapor Airlines, mos u habitni nëse duket sikur ka një aparat fotografik që ndeshet nga mbrapa ulëses së përparme.

Siç mund të shihni edhe në foto, vërehet prania e një aparati fotografik që sipas kompanisë nuk po përdoret fare.

“Disa nga sistemet tona më të reja IFE të ofruara nga prodhuesit e pajisjeve origjinale kanë një aparat fotografik të pajisur dhe të ngulitur në hardëare Këto kamera janë menduar nga prodhuesit për zhvillimet e ardhshme. Ne nuk kemi plane për të mundësuar ose zhvilluar ndonjë veçori duke përdorur kamerat ” thuhet në reagimin e kompanisë. /Indeksonline/