16:18 / E Diele, 31 Maj 2020

Nesër rihapet Hotel “Sirius”

Pas lehtësimit të masave nga Qeveria e Kosovës, nga nesër (1 qershor) do të filloj punën edhe Hotel “Sirius”.

Për të gjithë klientët “Sirius” do të ketë 15% zbritje dhe shumë befasi të tjera nga luksi që ofron stafi profesional.

Hoteli gjendet në rrugë “Agim Ramadani” në Prishtinë.

Ju mirëpresim!

Info@hotelsirius.net
+383 38 22 22 80
+383 44 11 11 11
Www.hotelsirius.net
Rr. Agim Ramadani