21:34 / E Premte, 07 Qershor 2024 / MSH

Nga “Apple” drejt në Prishtinë, Zone Mobile sjell telefonat origjinal nga prodhuesi

Zone Mobile është furnizuar me sasinë e re të telefonave.

iPhone-t e rinj kanë ardhur drejtpërdrejt nga prodhuesi “Apple” në Zone Mobile në Prishtinë.

Telefonat janë të dorës së parë dhe me një standard dhe cilësi të lartë.

Produktet vijnë në Kosovë me një siguri të lartë gjatë transportit dhe duke kaluar të gjitha procedurat doganore.

Telefonat e rinj mund t’i gjeni në Zone Mobile me çmime konkurruese dhe, mbi të gjitha, me 24 muaj garancion!