18:42 / E Enjte, 23 Mars 2023 / L K

“Ninxhat”, banorët humbin sfidën, mësojnë se ishin Jori, Gerti dhe Lorenci

Banorët kanë diskutuar mes tyre për të vendosur se kush  kanë qenë ‘ninxhat’ e shtëpisë.

Sipas tyre ‘ninxhat’ kanë qenë: Jori,Kristi dhe Kiara, gjë të cilën e deklaruan kur u pyetën nga Vëllai i Madh.

Por banorët kanë gabuar në vendimin e tyre, pasi Vëllai i Madh u ka bërë me dije që ‘ninxhat’, të cilët shkatërruan shtëpinë, ishin Lorenci, Gerti dhe Jori.