14:35 / E Enjte, 19 Shtator 2019

Një person, nga Rusia, gjen mënyrën unike për ta shitur shtëpinë e tij

Një person nga Rusia ka gjetur një mënyrë unike për ta shitur shtëpinë e tij, këtë ai e ka bërë duke publikuar disa fotografi mjaft të veëanta, interesante e qesharake të bëra në shtëpi, ku publikimin e këtyre fotografive e ka zgjedhur si mënyrë për ta prezantuar shtëpinë te personat që janë të interesuar për ta blerë atë.

E publiku rus e pëlqeu këtë kreativitet e madje u bënë edhe shaka për këtë mënyrë kreative të shitjes së shtëpisë./Indeksonline/.

Këto janë disa foto të publikuara:

Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent
Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent
Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent
Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent
Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent
Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent
Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent
Një djalë nga Rusia gjen një mënyrë unike për të shitur apartamentin e tij, dhe ne nuk mund të ndihmojmë, por pranojmë se ai ka talent