16:07 / E Premte, 25 Nëntor 2022 / MSH

Një tjetër operim i suksesshëm

Largimi i tumorit në vezorën e majtë të pacientes u bë me saktësi, profesionalizëm dhe përkushtim të madh nga ekipa e mjekëve e udhëhequr nga Dr.Afrim Muhaxhiri.

Pacientes i’u largua tumori që i sjellte probleme shëndetësore.

Procedura u krye me laparaskopi.

Pacientja e përballoi shumë mirë operimin dhe u kthye në shtëpi në gjendje të mirë shëndetësore.

Operimet si këto ndodhin në vazhdimësi dhe mjekët profesionistë të spitalit “Fati Im” gjithmonë e bëjnë më të mirën për pacienten.

Faleminderit që na besoni!

𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈 “𝐅𝐀𝐓𝐈 𝐈𝐌” 𝐀𝐓𝐘 𝐊𝐔 𝐌𝐑𝐄𝐊𝐔𝐋𝐋𝐈𝐀 𝐅𝐈𝐋𝐋𝐎𝐍!

+383 45 322 250

+383 48 322 250