07:10 / E Enjte, 26 Mars 2020

Njerëzit janë mbështetur në dhi për t’i ndihmuar nga koronavirusi

Me distancimin shoqëror në vend, shumë po ndjehen të izoluar dhe të mbingarkuar.

Kjo është arsyeja pse Creamery Farm Sunflower, një fermë me dhi Maine e cila gjithashtu ka ndodhur të ketë 54,000 ndjekës në YouTube, ka filluar një iniciativë të re për të provuar dhe lehtësuar disi disponimin, raporton “Indy100”.

Videodo do të ketë gjithashtu disa minuta të qetë në fund, që shikuesit të përfshihen në meditim nëse dëshirojnë.

“Ka shumë pak që mund të bëj për të ndihmuar të gjithë ju atje me problemet shumë të vërteta që lindin me këtë situatë”, shkroi ajo nën ngarkimin e parë, të titulluar: “Një dashuri shënime nga dhitë”.

Mos i humb