07:22 / E Martë, 06 Mars 2018 / indeksADMonline

Njerëzit po rrezikojnë jetën e tyre duke bërë “selfie”

Nëse ju doni të bëni një selfie të bukur, ju duhet të keni kujdes në disa gjëra. Një nga gjërat që duhet të shqetësoheni, është pikërisht hunda juaj, që mos të dalë më e madhe.

Sipas një studimi, hunda më e madhe sa është kur bëni selfie, po i streson shumë njerëzit. Ajo ndryshon formën e fytyrës sonë shumë. Shqetësimi është aq i madh saqë në SHBA, rreth 10 për qind çdo vit bëjnë një ndërhyrje të hundës, vetëm të dalin bukur në foto.

“Selfie”-t e rrisin madhësinë e hundës me 30% te meshkujt dhe 29% te femrat, shpjegon Dr Boris Paskhover, specialist i veshit, hundës dhe fytit. Sugjerohet, të tregohet shumë kujdes, kur analizoni madhësinë e hundës suaj kur bëni “selfie”, pasi do zhgënjeheni më kot.