08:13 / E Mërkurë, 17 Janar 2018 / indeksADMonline

Nuk rri dot pa seks, burri kujdeset për djalin, unë e tradhtoj

Jam një femër nga Londra, katër ditë në javë punoj 150 milje larg familjes time.

Burri im punon si kuzhinier, por ka arritur që të përshtatë orarin e punës në atë mënyrë që të punojë edhe në një vend tjetër.
Ai është 33 vjeç dhe unë jam 31 vjeç. Kemi qenë së bashku për pesë vjet.

Pas shfrytëzimit të kursimeve, u detyrova të kthehesha në punë gjashtë muaj pas lindjes së djalit.

Gjatë punës kam takuar një burrë, i cili nuk pushon së pari këmbët e mia të gjata dhe fundin tim të zi.

Një natë prej netësh ai trokiti në dhomën time, në hotelin ku unë punoj dhe unë padyshim e ftova brenda.

Ai filloi të më prekte gjoksin, por pas kësaj më kërkoi falje.

I thash të mos shqetësohej dhe kjo gjë i pëlqeu.

Sytë e tij u ndezën dhe bëri një lëvizje të hatashme për të më puthur. Unaza e martesës rrëshqiti nga dora, u zhveshëm dhe kështu patëm marrëdhënie seksuale me njëri tjetrin.

Burri im kurrë nuk do e kuptonte çfarë po bëja sepse ndodhesha larg shtëpisë.

Si një maniake seksi, nuk arrija të qëndroja dot pa marrëdhënie, kështu që kur ndonjë nga klientët qëndronte në njërin nga katet afër, e ftoja për një natë në dhomën time.

Unë kam pasur marrëdhënie seksuale me gjashtë burra të ndryshëm në gjashtë javë dhe mezi po e ndali veten për tu kënaqur.

Kur kthehem në shtëpi, përfundoj duke bërë seks me burrin tim dhe kjo është një gjë e mrekullueshme.

Nuk e di nëse më duhet të heq dorë nga puna.

Përgjigja e psikologes:

Paratë janë nevojë por shtylla juaj familjare është më e rëndësishme. Djali juaj mund të jetë duke kaluar kohë të mirë me babin, por asnjëri prej tyre nuk e meritojnë këtë.

Ti madje nuk i njeh këta njerëz. Nuk është vetëm martesa jote që po rrezikohet por edhe shëndeti juaj seksual.

Kur je në punë mbaj qëndrim sa më profesional, kjo do të të bëjë të mos mendosh shumë për seksin.

Jeta seksuale më shumë ka të bëjë me cilësinë se sa me sasinë, andaj pas punës sigurohu që të bëni një bisedë seksi në facetime me burrin tuaj. Kjo do të mbajë ndjenjën e intimitetit mes juve gjallë./Indeksonline/