19:29 / E Premte, 16 Shkurt 2024 / C E

Oferta e Pavarësisë, më lirë se kurrë në Zone Mobile

Për nderë të ditës së Pavarësisë, Zone Mobile do të ketë ofertë javore në produketet dhe shërbimet më të mira.

iPhone 15 Pro Max, Model Evropian me 256 GB për vetëm 1149 euro me 24 muaj garancion.

Samsung Galaxy S24 ULTRA, për vetëm 1019 euro dhe Samsung Galaxy A14 për vetëm 11 euro.

Gjithashtu do të ketë zbritje të mëdha edhe në servis, sidomos në ndërrimin e ekraneve të telefonave iPhone dhe Samsung.