22:06 / E Shtunë, 01 Prill 2023 / MSH

Olta lë përfundimisht Big Brother

Gati 1 muaj para finales, Olta Gixhari ka vendosur të ndërpresë lojën dhe të dalë nga shtëpia e Big Brother.

Ajo këtë vendim ua kumtoi edhe banorëve.

“Kam zgjedhur të jem e fortë dhe të dukem e hekurt. Këtë lojë do ta kisha lënë me kohë, e bëra për të sfiduar veten time dhe jam ku jam sot pas 100 ditësh. E kam fituar Big Brotherin tim. Kam kaluar emocionet më të mëdha këtu brenda. Kam qarë shumë herë fshehurazi. Unë e di sa më mungon Amari. Jam e djegur nga malli për të” ka thënë Olta.